blog

Nieuwsstelling: Zonder nieuw winkelconcept is doorstart Free Record Shop kansloos

Geen categorie

Nieuwsstelling: Zonder nieuw winkelconcept is doorstart Free Record Shop kansloos

Free Record Shop heeft vandaag het faillissement voor zijn 141 Nederlandse winkels aangevraagd, omdat de cd- en dvd-keten niet meer aan zijn financiële verplichtingen kan voldoen. Free Record Shop staat al jaren onder druk door de crisis en de steeds grotere online-verkoop van muziek, games en films. Een doorstart van Free Record Shop met een gereduceerd personeel- en winkelbestand zal best haalbaar zijn.

Maar de komende jaren zullen de internetbestedingen alleen maar groeien en fysieke verkopen verder krimpen. Het is niet ondenkbeeldig dat de dan afgeslankte winkelketen wederom een bankroet wacht. Mits Free Record Shop zijn winkelconcept niet rigoreus omgooit en die voor 100 procent ent op beleving en sfeer, is een doorstart op de lange termijn kansloos. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel