blog

Nieuwsstelling: Negatieve verwachtingen woningmarkt zijn self-fulfilling prophecy

Geen categorie

Nieuwsstelling: Negatieve verwachtingen woningmarkt zijn self-fulfilling prophecy

De dalende trend van verkoopprijzen zet de komende periode verder door. Een positieve ontwikkeling in de mediane transactieprijs is pas medio 2015 te verwachten. Looptijden zullen in overeenstemming met het aanbod en de vraag een stijging vertonen. Dat schrijft Dynamis Vastgoedconsultants en Makelaars in het kwartaalrapport Sprekende Cijfers Woningmarkten 2013, dat deze week verschijnt. Hoe groot de verwachte prijsdaling wordt, meldt Dynamis niet.

Het uitspreken van zo’n verwachting vergroot de kans dat deze ook wordt bewaarheid. Bent u het met deze stelling eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel