blog

Nieuwsstelling: Drijvend Park voor Rijnhaven Rotterdam verdient alle steun van de gemeente

Geen categorie

Nieuwsstelling: Drijvend Park voor Rijnhaven Rotterdam verdient alle steun van de gemeente

KCAP Architects&Planners, advies-, ingenieurs- en projectmanagementbureau Royal HaskoningDHV en initiatiefnemer Emergo hebben vorige week een plan gepresenteerd aan de gemeente Rotterdam voor een drijvend park. Het is een interessant innovatief plan dat een grote bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid van de Rotterdamse binnenstad en de steun verdient van de gemeente. Mocht de gemeente akkoord gaan dan krijgen het centrum, de Kop van Zuid en de wijk Feyenoord er in één klap 15.000 m2 groen bij, 30.000 m2 parkeerplaatsen en 17.000 m2 voor leisure-functies zoals een ijsbaan. Daarmee is het grote tekort aan parkeerruimte en groen opgelost.
Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel