blog

Nieuwsstelling: Actie winkelbeleggers nodig tegen magere jaren

Geen categorie

Nieuwsstelling: Actie winkelbeleggers nodig tegen magere jaren

Frank Quix concludeert in zijn nieuwe onderzoek voor de NRW dat retailers en dus ook winkelbeleggers hun verdienmodel moeten bijstellen. De verdringingsmarkt en de verwachte inkrimping van winkelpanden laat eigenaren geen andere keus, aldus Quix.

Cor Molenaar, auteur van Het einde van winkels en het in februari uitgekomen Red de winkel, formuleert het wat minder omfloerst. In een nog te verschijnen interview van Vastgoedmarkt met Molenaar stelt hij dat de winkelhuren en beleggingswaarde drastisch omlaag moeten gaan. Ook winkel- en vastgoedpartijen erkenden onlangs in Vastgoedmarkt dat de huidige gemiddelde winkelhuren niet meer houdbaar zijn. Beleggers moeten heel snel hun verdienmodel aanpassen. Anders dreigen na de vele vette jaren een flink aantal magere jaren. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel