blog

Nieuwsstelling: We slaan door met aversie tegen nieuwbouw kantoren

Geen categorie

Nieuwsstelling: We slaan door met aversie tegen nieuwbouw kantoren

De gemeenteraad van Almelo wil naar verluidt de nieuwbouw van een nieuw stadhuis tegenhouden. De raad verkiest vestiging in een bestaand gebouw, terwijl het gemeentebestuur op 6 maart de bouw van het nieuwe stadhuis voorlopig al aan twee aannemers heeft gegund.

Meer dan vijf jaar geleden, in januari 2007, kwam het gemeentebestuur tot de conclusie dat uitbreiding van het huidige stadhuis geen oplossing is, omdat het gebouw niet voldoet aan de Arbo-eisen. Voor eenzelfde investering kan volgens de gemeente nieuwbouw worden gerealiseerd.

Nu volgt hoogstwaarschijnlijk weer een duur onderzoek. Bent u het eens met de stelling dat we in Nederland doorslaan met onze aversie tegen nieuwbouw van kantoren?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel