blog

Nieuwsstelling: plan vinexwijk in lege ministeries kansrijker

Geen categorie

Nieuwsstelling: plan vinexwijk in lege ministeries kansrijker

Private investeerders gaan het voormalige Shell-kantoor aan de Oostduinlaan 75 in Den Haag een woonbestemming geven. Dat is goed nieuws voor Den Haag. De hofstad wordt in sneltreinvaart geconfronteerd met leegkomende kantoren, met name van ministeries. De Haagse wethouder Marnix Norder is er heilig van overtuigd dat er genoeg interesse vanuit de markt is om de goed gelegen ministeries om te bouwen tot wooncomplexen.

Het voornemen van de investeerders met het oude Shell-kantoor in het chique Benoordenhout ondersteunt de analyse van Norder. De kans dat het Norder inderdaad lukt de komende tien jaar ‘een vinexwijk van 10.000 woningen’ in de lege ministeries te laten ontwikkelen, is hiermee een stuk realistischer geworden. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel