blog

Nieuwsstelling: Omvallen Schoenenreus start domino

Geen categorie

Nieuwsstelling: Omvallen Schoenenreus start domino

Schoenenreus, een van de grootste schoenenketens in Nederland, werd gisteren failliet verklaard.

Schoenenreus is een van Nederlands grootste detailhandelsbedrijven in de schoenenbranche, met ruim 200 filialen in Nederland en België. Het voortbestaan van traditionele schoenenwinkels komt steeds meer in gevaar door de opkomst van verkoop via internet. Eerder deze week liet retailgigant Macintosh ook al weten 70 schoenenwinkels (te weten Scapino, Dolcis en Manfield) te sluiten, omdat het bedrijf meer heil ziet in online verkoop. Door het sluiten van de Schoenenreusfilialen ontstaan er ‘gaten’ in het winkellandschap en worden gebieden minder aantrekkelijk. Dit creëert een domino-effect. Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel