blog

Nieuwsstelling: nu instappen in kantorenmarkt

Geen categorie

Nieuwsstelling: nu instappen in kantorenmarkt

Het aanbod op de Nederlandse kantorenmarkt kan volgens DTZ Zadelhoff oplopen van 8 miljoen m2 nu tot boven de 10 miljoen. Banken zullen volgens De Nederlandsche Bank nog fors afschrijven op hun portefeuilles. Maar bekijk je de markt met een internationale blik, dan is er grond voor optimisme. De kantorenmarkten in de vier grote steden presteren niet onverdienstelijk. Kantoren op toplocaties met lange huurcontracten zijn voordelig geprijsd, zeker ten opzichte van Londen, Parijs of Brussel. Buitenlandse durfinvesteerders zien dan ook kansen op de Nederlandse kantorenmarkt. Nederlandse particuliere beleggers, pensioenfondsen en verzekeraars moeten niet lijdzaam toezien, maar het credo van Warren Buffett volgen: juist als het bloed door de straten vloeit, moet je instappen.

Bent u het hiermee eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel