blog

Nieuwsstelling: Nijmegen overschat zichzelf met ontwikkelen Waalsprong

Geen categorie

Nieuwsstelling: Nijmegen overschat zichzelf met ontwikkelen Waalsprong

De gemeente Nijmegen wil Waalsprong, het stadsdeel aan de Betuwse zijde van de Waal, volledig zelf ontwikkelen. Na vijftien jaar wordt het samenwerkingsverband van de gemeente met de projectontwikkelaars Heijmans, AM en Bouwfonds en de woningcorporaties Talis en Portaal ontvlochten.
In de Waalsprong worden ongeveer 12.000 woningen gebouwd, daarvan is een kwart gerealiseerd. De laatste tijd zorgde de crisis op de woningmarkt voor vertraging. De gemeente zegt stilstand koste wat kost te willen voorkomen en verwacht als enige aandeelhouder te kunnen blijven zorgen voor de verdere voortgang van het project.
Met deze opgave overschat Nijmegen ruimschoots zijn kwaliteiten. Bent u het eens met deze stelling?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel