blog

Nieuwsstelling: executieveiling Eurocommerce legt bodem in kantorenmarkt

Geen categorie

Nieuwsstelling: executieveiling Eurocommerce legt bodem in kantorenmarkt

Ondanks eerdere ontkenningen van het al dan niet doorgestarte Eurocommerce is de executieveiling van (een groot deel van) de Eurocommerce-portfolio dan toch een feit. Namens de schuldeisende banken leidt Colliers op 29 oktober de veiling van onder meer 44 kantoorpanden, goed voor 270.000 m2.

Deze gigantische executieveiling zal een grote impact hebben op de prijsvorming op de kantorenmarkt. De veiling zal waarschijnlijk ook de verkoop van ander distressed vastgoed in een stroomversnelling brengen. De executieveiling is dan ook goed nieuws. De veiling zal een bodem in de kantorenmarkt leggen. Als de bodem eenmaal is bereikt, kunnen beleggers weer voorzichtig vooruitkijken. Mee (on)eens?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel