blog

Nieuwsstelling: Amsterdam moet zich beter profileren als vestigingsplaats

Geen categorie

Nieuwsstelling: Amsterdam moet zich beter profileren als vestigingsplaats

Internationale werknemers zien Amsterdam niet als hun ideale werkbestemming. Om zijn economie vitaal te houden heeft de stad de komende jaren veel hoger opgeleiden nodig, ook uit het buitenland. D66 in Amsterdam wil daarom dat de stad maatregelen neemt om aantrekkelijker te worden. ‘Het huidige beleid is kennelijk niet genoeg om de concurrentiestrijd te winnen. De hoofdstedelijke sociaal-liberalen verwijzen naar de daling met zes plaatsen naar plek 23 van Amsterdam in de ranglijst van meest populaire steden in de wereld om te werken. ’Vindt u ook dat de hoofdstad als nationaal visitekaartje tekort schiet?

 

 

 Powered by

Reageer op dit artikel