blog

Nieuwsstelling: zelfbouw lost woningprobleem Amsterdam op

Geen categorie

Nieuwsstelling: zelfbouw lost woningprobleem Amsterdam op

Vastgoedmarkt meldde op 14 juni het plan van het gemeentebestuur van Amsterdam om vanaf 2016 een kwart van de nieuwbouwproductie door particulieren te laten uitvoeren, via zelfbouw. Om dat te bereiken, heeft de gemeente het aanbod van nieuwbouwwoningen verbreed. Zo worden nu ook kluswoningen en oude scholen aangeboden. Hieraan wil het college in de toekomst ook leegstaande kantoren toevoegen. Tijdens de jaarlijkse Zelfbouwmarkt op zaterdag 7 en zondag 8 juli van 11.00-17.00 uur naast station Amsterdam-Lelylaan worden zo’n 350 zelfbouwkavels in heel Amsterdam aangeboden. Er is veel belangstelling voor zelfbouw, maar lost dat ook het woningprobleem van Amsterdam op?

 

 Powered by

 

Reageer op dit artikel