blog

Nieuwsstelling: kantorenconvenant met markt gaat leegstandsprobleem oplossen

Geen categorie

Nieuwsstelling: kantorenconvenant met markt gaat leegstandsprobleem oplossen

De markt wil het leegstandsprobleem op de kantorenmarkt aanpakken en heeft zich in een kantorenconvenant met de overheid vastgelegd aan de afspraak de leegstand terug te brengen van 14 procent nu naar 5 procent over tien jaar. Het zogenaamde kantorenconvenant is vorige week donderdag ondertekend door Neprom, IVBN, Vastgoed Belang, CoreNet, Facility Management Nederland, de Nederlandse Vereniging van Banken, IPO, VNG en het Rijk.
De Neprom, koepel van projectontwikkelaars, wil zijn verantwoordelijkheid nemen en laten zien dat de projectontwikkelaar zich meer gaat richten op herontwikkeling en transformatie en minder op het toevoegen van nieuwe meters. Denkt u dat deze maatregel werkt?

 

 Powered by

 

Reageer op dit artikel