blog

Het nieuws van Patrick Kremer

Geen categorie

Het nieuws van Patrick Kremer

Afgelopen week stond in het teken van de Provada. Ook Patrick Kremer, ceo van Epm Actys bezocht de vastgoedbeurs. Kremer: ‘Het was weer een goede beursweek. Knap gedaan zo’n beurs opzetten en interessant de ontwikkeling van de Provada in de afgelopen jaren mee te maken. Van nationaal, naar internationale bezoekers en voor volgend jaar op naar internationale standhouders?

De buitenlandse contacten die ik sprak en die voor het eerst op de Provada waren, zijn positief over onze beurs en nu zij zijn geweest moeten wij ze ook op de beurs halen. Wellicht een leuke uitdaging voor de Provada. Goed om de buitenlandse investeerders uit te nodigen en ons Nederlandse vastgoed onder de aandacht te brengen.

Ook Epm Actys heeft een ontwikkeling mogen doormaken. Persoonlijk ben ik net als de Provada in 2005 gestart. Van nationaal, naar internationale contacten tot de overname door Epm en daarmee de verbeterde mogelijkheid om internationale contacten te bedienen. Zullen wij samen verder groeien? Kortom ik reed met een tevreden gevoel terug. Er is voor ons genoeg te doen, volop uitdagingen in deze markt dat is zeker, maar we konden op de beurs ook een goede verkooptransactie voor een opdrachtgever in de steigers zetten. Ik hoop dat jullie met mij dit goede gevoel konden opdoen.’

Bekijk hier de video’s van alle beursdagen

Reageer op dit artikel