blog

Het nieuws van Marieke Prins

Geen categorie

Het nieuws van Marieke Prins

Marieke Prins, hoofd Vastgoed gemeente Tilburg, reageert op het bericht van 1 november dat leegstand ombouw naar duurzaam vastgoed stimuleert.

Prins: ‘De crisis zet onze vastgoedsector op zijn kop. In onze vastgoedsector waren behalve mooie gebouwen, ook korte termijn aandeelhouderswaarde, troebele abc constructies en opportunistisch aanbod aan de orde van de dag. Maar de tijden zijn veranderd.  Met man en macht bestrijden we de vastgoedcrisis. We willen nu echt consumentgericht bouwen, we bouwen eindelijk substantiële aantallen woningen voor studenten en we tonen zelfs aan dat duurzaam bouwen het enige is dat loont. We werken samen als nooit tevoren, transparantie staat hoog in het vaandel. Geen sector die onder invloed van de crisis de kussens zo opschudt als de vastgoedsector. Hopelijk is het een duurzame trendbreuk. Het huidige mantra is: Het wordt nooit meer zoals het was. Mooi zo, laat de crisis nog even duren alsjeblieft.’

Lees hier het artikel Leegstand stimuleert ombouw naar duurzaam vastgoed

Reageer op dit artikel