blog

Het nieuws van Krijn Taconis

Geen categorie

Het nieuws van Krijn Taconis

Krijn Taconis, Executive Director Retail CBRE, reageert deze week op het nieuwsbericht van 15 november over de herontwikkeling van het winkelcentrum Gelderlandplein.

Taconis:  ‘Een goed initiatief van Kroonenberg Groep en Multi Vastgoed. Je ziet dat voor met name winkelcentra die niet in de stadskernen gevestigd zijn, het verzorgingsgebied erg van belang is. Winkelcentrum Gelderlandplein heeft in principe een goede ambiance, branchemix en bereikbaarheid. Echter door de functie die het sinds kort heeft voor mensen die werken aan de Zuidas, is het – ook om het toekomstbestendig te maken – goed om in te spelen op de behoeften van deze nieuwe doelgroep. Een factor die dan ook van belang is, is de beleving van het winkelcentrum. ‘

Lees hier het artikel Herontwikkeling winkelcentrum Gelderlandplein

Reageer op dit artikel