blog

Het nieuws van Klaas de Boer

Geen categorie

Het nieuws van Klaas de Boer

Klaas de Boer, directeur dienst Zuidas van de gemeente Amsterdam, reageert op het bericht dat de verkoop van woningen in september met 6 procent is gestegen.

De Boer: ‘Dit  bericht in Vastgoedmarkt van dinsdag 18 oktober viel mij op, omdat ik een toename van de verkoop van woningen een bijzonder bemoedigende ontwikkeling vind. In vergelijking met vorig jaar, maar ook in vergelijking met de voorafgaande maand is er sprake van een stijging. Ook op de Zuidas zien wij een toename van de interesse in woningen. Wat ik daarbij echter merk is dat er eigenlijk pas gekocht wordt vanaf het moment dat de woningen bijna zijn opgeleverd. Maar gekocht wordt er uiteindelijk wel. Ook van de kant van de ontwikkelaars zien we een toenemende belangstelling. Inschrijvingen voor een recente tender bevestigen dat. De groei, hoe traag dan ook, geeft aan dat het vertrouwen in de woningmarkt, zij het ook langzaam, weer op gang komt.’

Lees hier het artikel: Verkoop woningen in september met 6 procent gestegen

Reageer op dit artikel