blog

Het nieuws van Cuno van Steenhoven

Geen categorie

Het nieuws van Cuno van Steenhoven

Tussen berichten over een verdachte gedeputeerde, een veroordeelde taxateur en een beslagleggende bank heeft Cuno van Steenhoven, voorzitter dagelijks bestuur DTZ Zadelhoff, behoefte aan goed nieuws. Dat vindt hij in de week van 11 juni in het bericht Courtyard by Marriott Hotel in Atlas Arena-complex.

Van Steenhoven: ‘De bouw van het 10.000 m2 grote hotel begint in 2012. De eigenaren Pronam en Ping zien hun plannen werkelijkheid worden. Halverwege de jaren tachtig verhuurden wij in opdracht van PGGM het grootste deel van het complex aan Fokker, de nationale trots in onze industrie. Het was de eerste grote ontwikkeling in Amsterdam Zuidoost. De kenmerkende grindgevel toonde een paar jaar geleden gedateerd en Fokker vloog ook niet meer, maar in de basis is Atlas een goed complex: openbaar vervoer, geweldige parkeernorm, grote vloeren, mooie eenheid. Toch was het stoer dat Pronam en Ping hier een paar jaar geleden hun geld en creativiteit in staken. Na een restaurant en kinderopvang kwamen ook tophuurders als de Bijenkorf, Cap Gemini, Adidas, Wessanen en Ecco. Hulde voor ontwikkelende beleggers die hun nek uitsteken en zien wat anderen toen niet zagen maar nu wel, een zeer geslaagde herontwikkeling.’

Lees hier het artikel: Courtyard by Marriott Hotel in Atlas Arena-complex

Reageer op dit artikel