nieuws

MVGM rond acquisitie af

Financieel

MVGM heeft drie transacties afgerond in België, Luxemburg en Tsjechië, als onderdeel van de eerder aangekondigde transactie om JLL’s vastgoedbeheeractiviteiten in tien Europese landen te verwerven.

MVGM rond acquisitie af

‘Met deze transacties begint het internationale karakter van MVGM vorm te krijgen en begint een toonaangevende Europese organisatie voor property management te ontstaan’, aldus Menno van der Horst, lid van de raad van bestuur MVGM.

MVGM en JLL kondigden de transactie afgelopen juli aan. Het geeft MVGM voet aan de grond in acht extra landen met 540 werknemers Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Polen, Tsjechië, Roemenië en Slowakije en versterkte teams in Nederland en Duitsland.

MVGM integreert de nieuwe activiteiten gefaseerd in haar huidige activiteiten en sluit de transactie voor de juridische entiteit in elk land afzonderlijk af. De vandaag aangekondigde drie ‘closings’ brengt het totaal nu op vier afgeronde transacties, na de afronding van de Nederlandse activiteiten in augustus. Verwacht wordt dat de andere landen tussen nu en eind 2019 afgerond worden.

MVGM is de afgelopen vijf jaar snel gegroeid door acquisities. Het betreft het Duitse PropertyFirst in 2019, de fusie met Verwey in 2018 en de Nederlandse acquisitie van Actys in 2016.

Reageer op dit artikel