nieuws

Altera trekt 115 miljoen euro aan voor winkelfonds

Financieel

Altera trekt 115 miljoen euro aan voor winkelfonds
Winkelcentrum Gouweplein Waddinxveen

Een Duitse verzekeraar investeert namens twee entiteiten 115 miljoen euro in het Altera Retailfonds.

Dat meldt Altera in een persbericht. Aan het einde van het eerste kwartaal breidde Helaba Invest namens institutionele klanten al zijn belang in het winkelfonds van Altera uit. Het totaal aan in 2019 opgehaald vermogen komt op 225,5 miljoen euro.

Het niet-beursgenoteerde Retailfonds van Altera is gelanceerd in het jaar 2000. Het heeft assets under management ter waarde van 650 miljoen euro en een aandeelhoudersbasis van meer dan 25 institutionele beleggers. De toetredingen passen binnen de strategie van Altera om het aandeelhoudersbestand uit te breiden en internationaler te maken.

Reageer op dit artikel