nieuws

Dille & Kamille werkt aan expansie naar Duitsland

Financieel

Dille & Kamille werkt aan expansie naar Duitsland
Keulen

Dille & Kamille opent in het najaar van 2020 een winkel in Keulen, waarmee de winkelketen zijn entree op de Duitse markt maakt, zo meldt algemeen directeur Hans Geels in RetailNews.

Dille & Kamille is volop bezig met de voorbereidingen voor de Duitse markt, zoals het juist doorvoeren van de Duitse wet- en regelgeving op zijn etiketten. Frankrijk en Spanje behoren ook tot de mogelijkheden voor buitenlandse expansie stelt Geels, maar de komende jaren stort de retailer zich eerst op Duitsland.

De opening van een eigen bed & breakfast in Antwerpen staat mogelijk ook op de planning voor 2020. De winkelketen wil dit concept aan zijn bestaande filiaal toevoegen met een restaurant. ‘Zo kunnen mensen niet alleen winkelen in de Dille & Kamille-sfeer, maar ook eten en slapen.’ Of het plan definitief doorgaat is nog niet duidelijk. Wel is de retailer in gesprek met een beoogde partner.

Dille & Kamille bestaat sinds 1974. De winkelketen heeft 22 winkels in eigen land, elf in België, een webwinkel en koffiehoeken in Maastricht en Eindhoven. Het filiaal in Stadhart Amstelveen dat in juni 2019 werd geopend is de nieuwste aanwinst. Voor later dit jaar staan Tilburg en Amsterdam de Pijp nog op de planning. Zowel in eigen land als in België ziet Geels nog altijd ruimte voor meer vestigingen.

Reageer op dit artikel