nieuws

Certitudo Capital verhuist op Pentaparc Den Bosch

Financieel

Certitudo Capital verhuist op Pentaparc Den Bosch
Pentaparc, Hambakenwetering, Den Bosch

Vastgoedontwikkelaar Certitudo Capital is verhuisd van de Hambakenwetering 8c naar de Hambakenwetering 8e in Den Bosch. Het bedrijf neemt intrek in een nieuw, duurzaam en energieneutraal gebouw gelegen op het door Certitudo Capital zelf ontwikkelde Pentaparc.

Dit park bestaat uit vijf kantoorvilla’s, ontworpen door Hooper Architects en gebouwd door Hoogheide Bouw. Het nieuwe kantoor ligt nabij de A59 als Centraal Station Den Bosch en meet totaal 1.347 m2.

Het pand is volledig energieneutraal is. ‘Duurzaamheid zit in onze genen. Vanzelfsprekend. Als familiebedrijf beseffen wij als geen ander dat wij de aarde slechts te leen hebben van de generaties na ons. Uiteindelijk is dat onze belangrijkste opdracht: een mooiere, betere en gezondere wereld overdragen aan onze kinderen en kleinkinderen’, zegt algemeen directeur Tessa Kuiten.

Partijen als ITG en Coolen hebben zich al gevestigd in het Pentaparc.

Reageer op dit artikel