nieuws

Postbank financiert twee portefeuilles PingProperties

Financieel

Postbank financiert twee portefeuilles PingProperties
Winkelcentrum Eudokiaplein, Rotterdam

Postbank (onderdeel van DB Privat- und Firmenkundenbank) heeft een langlopende financiering verstrekt aan PingProperties voor de fondsen Eudokiaplein en Retail Rijnmond.

Met de nieuwe financiering creëert PingProperties een stabiel en hoog kasrendement voor de komende jaren.

Deze overeenkomst sluit goed aan bij de visie om op lange termijn verbindingen aan te gaan met assets die voldoen aan een hoog waardepotentieel. Hiermee onderstreept PingProperties zijn vertrouwen in Rotterdam als groeimarkt voor vastgoedinvesteringen en in de potentie van zijn gebouwen.

Eudokiaplein aan de Hofbogen

Het woon-, winkel- en werkcomplex Eudokiaplein is gelegen in het hart van Rotterdam-Noord aan de Hofbogen. De wijk trekt steeds meer jonge & kapitaalkrachtigere bewoners aan en geldt als hip & upcoming stadsdeel. Met meer dan 55.000 bezoekers per week voorziet het winkelgedeelte, winkelcentrum Eudokiaplein, een groot deel van de bewoners van Rotterdam-Noord van dagelijkse boodschappen.

In het kantoorgedeelte zijn diverse maatschappelijke instellingen gevestigd die gericht zijn op zorg en welzijn. Deze mix van bedrijven en instellingen, die complementair zijn aan zowel de omgeving als aan het complex, zorgt niet alleen voor een sterke aantrekkingskracht maar ook voor verbinding. Het complex heeft een belangrijke wijkfunctie en is het ‘Centrum van Welbehagen’.

Retail Rijnmond

Het fonds Retail Rijnmond bevat twee light industrial complexen gelegen aan de stadsrand van Rotterdam, direct naast de A15 en A20. De locatie is strategisch gunstig gelegen voor last-mile delivery tussen binnenstad en logistieke aanleverroutes waaronder de Rotterdamse Haven.

Voor deze herfinanciering is PingProperties juridisch ondersteund door Bond Advocaten.

Reageer op dit artikel