nieuws

Expo Real breidt uit met extra hal

Financieel

De jaarlijkse vastgoedbeurs Expo Real in de Messe in München breidt zijn oppervlakte uit met een zevende hal met daarin het nieuwe Nova3-forum.

Expo Real breidt uit met extra hal
Nova3-forum, Expo Real

Het Nova3-forum krijgt innovatie als thema. Het Real Estate Innovation Forum, de Tech Alley and the Start-up Contest zullen naar dit nieuwe onderkomen worden verplaatst.

‘Met 2,095 standhouders en ruim 45,000 deelnemers barstte Expo Real in 2018 al bijna uit zijn voegen. Door het toevoegen van een zevende hal bieden wij meer ruimte aan standhouders en met een verwachtte toeloop van nog meer deelnemers blijven wij voldoen aan de officiële regels voor de veiligheid. Bovendien neemt  innovatie als thema een steeds belangrijker plaats in binnen de vastgoedsector’, zegt beursdirecteur Claudia Boymanns van Expo Real.

Onder nieuwe exposanten die een plekje in de nieuwe hal zullen vinden zijn 21st Real Estate, Alasco, BuildingMind, Cloudscraper Europe, Disruptive Technologies Research, FairFleet, PlanRadar, Sensorberg, Solutiance Services, Visn by Osram and Wicona. Ook gevestigde bedrijven in de vastgoedsector zijn geïnteresseerd in een plekje in de nieuwe hal, weet Boymanns. Zo zijn
ook Drees & Sommer en Immobilien Scout hier te vinden.

Reageer op dit artikel