nieuws

WDP opgenomen in BEL 20 

Financieel

WDP, marktleider in de Benelux inzake logistiek en semi-industrieel vastgoed, maakt vanaf 18 maart 2019 deel uit van de BEL 20 index. De BEL 20-index is de voornaamste aandelenindex van Euronext Brussel.

WDP opgenomen in BEL 20 

Precies in het jaar dat WDP de twintigste verjaardag van zijn beursnotering in Brussel viert, wordt de onderneming deel van de BEL 20, de voornaamste aandelenindex van Euronext Brussel. De effectieve opname gaat in op 18 maart 2019. Het aandeel WDP noteert ook op Euronext Amsterdam.

De BEL 20-index is samengesteld uit de Belgische bedrijven die aan de Brusselse beurs noteren met de grootste vrij verhandelbare marktkapitalisatie, waarvan het aandeel voldoende liquide is en waarvan minstens 15 procent van het personeel in België dient te zijn tewerkgesteld.

WDP is specialist in logistiek en semi-industrieel vastgoed en is actief in de Benelux, Frankrijk en Roemenië en heeft een marktkapitalisatie van circa 3 miljard euro. In de Benelux is de onderneming bovendien marktleider in haar sector. WDP beschikt over een vastgoedportefeuille van 5 miljoen m2 opslagruimte die een waarde vertegenwoordigt circa 3,5 miljard euro met een groeitraject naar 5 miljard euro tegen 2023.

 

Reageer op dit artikel