nieuws

Forbes Magazine: Buck Consultants International behoort bij de beste adviesbureaus

Financieel Premium

Forbes Magazine: Buck Consultants International behoort bij de beste adviesbureaus
René Buck

Het adviesbureau Buck Consultants International staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Gisteren heeft het prestigieuze business magazine Forbes zijn jaarlijkse lijst met beste adviesbureaus bekendgemaakt.

Het in Nijmegen gevestigde economisch-, locatie- en supply chain adviesbureau Buck Consultants International is één van de geselecteerde top-adviesbureaus. Ondersteund door het marketingonderzoeksbureau Statistica heeft Forbes een lijst samengesteld door zowel 7.500 partners en leidinggevenden van management adviesbureaus als 1.000 senior executives (die de afgelopen …