nieuws

Forbes Magazine: Buck Consultants International behoort bij de beste adviesbureaus

Financieel

Forbes Magazine: Buck Consultants International behoort bij de beste adviesbureaus
René Buck

Het adviesbureau Buck Consultants International staat op de Forbes 2019 lijst van beste adviesbureaus in Amerika. Gisteren heeft het prestigieuze business magazine Forbes zijn jaarlijkse lijst met beste adviesbureaus bekendgemaakt.

Het in Nijmegen gevestigde economisch-, locatie- en supply chain adviesbureau Buck Consultants International is één van de geselecteerde top-adviesbureaus.

Ondersteund door het marketingonderzoeksbureau Statistica heeft Forbes een lijst samengesteld door zowel 7.500 partners en leidinggevenden van management adviesbureaus als 1.000 senior executives (die de afgelopen 4 jaar gewerkt hebben met adviesbureaus), te ondervragen. De 216 geselecteerde adviesbureaus werden door bedrijven het meest aanbevolen.

René Buck, directeur Buck Consultants International: ‘We zijn enorm trots dat onze prestaties voor klanten dusdanig gewaardeerd worden dat Buck Consultants International nu op deze Forbes-lijst staat. We zijn een gespecialiseerd adviesbureau, met focus op locatieadvies en supply chain oplossingen, dat wereldwijd opereert met kantoren in Atlanta, Silicon Valley, Los Angeles, Shanghai, Singapore, Londen, Frankfurt, Den Haag en Nijmegen. De kwaliteit van onze teams en de behaalde resultaten worden door onze klanten zeer hoog ingeschat, zo blijkt uit de analyses van Forbes. Dat is een enorme aanmoediging om op de ingeslagen weg voort te gaan.’

Afgelopen jaar ontving BCI ook al een award voor beste supply chain partner in Azië van wereldwijde bedrijven in de biofarmaceutische en medische apparaten-industrie

De lijst met de beste 216 adviesbureaus bevat 22 bedrijven uit Europa waarvan vier uit Nederland: Buck Consultants International, Arcadis, KPMG en Bearing Point.

Reageer op dit artikel