nieuws

Brandweer koopt Moezelweg 150 Rotterdam

Financieel

Brandweer koopt Moezelweg 150 Rotterdam
Moezelweg 150 Rotterdam

De Gezamenlijke Brandweer vestigt zich eind 2019 aan de Moezelweg 150 te Europoort Rotterdam.

Het door de Gezamenlijke Brandweer aangekochte complex aan de Moezelweg 150 bestaat uit ca. 1.126 m2 kantoorruimte en 1.316 m2 bedrijfsruimte met ca. 5.040 m2 buitenterrein en zal worden herontwikkeld tot brandweerkazerne.

Voor de dikke vijfduizend vierkante meter met gebouwen betaalde de brandweer 1.275.000 euro, aldus het Kadaster. De Gezamenlijke Brandweer is een samenwerkingsverband tussen circa zestig bedrijven in het haven- en industriegebied van Rotterdam en de Gemeente Rotterdam. De organisatie verzorgt in dit gebied de brandbestrijding en hulpverlening.

Molenaar Bedrijfshuisvesting trad in deze transactie op als adviseur van de Gezamenlijk Brandweer. De verkoper werd begeleid door B/mak Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel