nieuws

VPS beheert Trappenberg Huizen tot herontwikkeling

Financieel

VPS beheert Trappenberg Huizen tot herontwikkeling
De Trappenberg, Huizen

VPS Nederland is per eind december de leegstandbeheerder van voormalig revalidatiecentrum De Trappenberg in Huizen.

VPS zal op tijdelijke basis bewoners en ondernemers huisvesten in diverse gebouwen op het terrein in ‘t Gooi. Het Trappenberg-terrein aan de Crailoseweg in Huizen wordt herontwikkeld voor wonen met services en voorzieningen met zorg en gezondheid. In de tussentijd zorgt VPS voor een tijdelijke invulling van de locatie. Het concept van VPS bestaat uit een mix van tijdelijk wonen en werken waarbij het doel is dat het terrein een veilig en woon- en werkgebied wordt, dat waarde toevoegt aan de regio.

Bewoners en start-ups

De gebouwen op het terrein bieden ruimte aan bewoners die zich op tijdelijke basis willen vestigen op het terrein en startups, ondernemingen of verenigingen die passen binnen de thema’s Sociaal-Cultureel of Sociaal-Medisch.

Amvest Development kocht eind december 2018 het voormalige zorgcentrum van Stichting Merem Behandelcentra. Het gaat om het terrein aan Crailoseweg 116, 116-A, 118 en 120 van 7,5 hectare.

Reageer op dit artikel