nieuws

FRIS voegt afdelingen samen

Financieel

Per 1 januari heeft FRIS de afdelingen research & consultancy en taxaties samengevoegd. Dat is ‘een logische stap gezien de huidige ontwikkelingen’ in de vastgoedmarkt’.

FRIS voegt afdelingen samen

Vastgoedadvies op basis van big data wordt volgens FRIS steeds belangrijker en de taxateur van de toekomst zal naast de huidige taken steeds vaker de rol van adviseur aannemen. De samenvoeging is de volgende stap naar een full service kenniscentrum. De afdeling gaat verder onder de naam FRIS Taxaties & Vastgoedadvisering. Manager en verantwoordelijke voor de afdeling is Susan Perdijk.

Sinds 2014 heeft het bedrijf  hard gewerkt aan het opbouwen van een unieke woningbouwdatabase van Metropoolregio Amsterdam. Door het publiceren van onderzoeksrapporten en andere belangrijke vastgoed updates blijft FRIS haar kennis delen over de regio. Eén van de speerpunten van Perdijk is het nog toegankelijker maken van de beschikbare data, zowel voor de eigen collega’s als voor FRIS haar klanten.

‘ Wij erkennen het belang van digitalisering, automatisering en big data verzameling. Door onze unieke dataset in combinatie met het feit dat we dagelijks makelen, beheren, taxeren, adviseren en verzekeren weten we exact wat er in de regio speelt. Door de samenvoeging van de afdelingen kunnen wij onze klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst naar wens ontzorgen’, aldus managing director Hans Peter Fris.

FRIS Taxaties & Vastgoedadvisering is onderdeel van FRIS. De onderneming  is sinds 1923 uitgegroeid tot een full service vastgoed dienstverlener op het gebied van woning-, bedrijfs- en beleggingsmakelaardij, beheer, vastgoedadvies, taxaties en verzekeringen.

Reageer op dit artikel