nieuws

Berlin Hyp herfinanciert Cascade-complex Groningen

Financieel

Berlin Hyp herfinanciert Cascade-complex Groningen
Cascadeplein, Groningen

PingProperties heeft de herfinanciering, die al bij Berlin Hyp liep, voor het PingProperties Office fund IV afgerond.

PingProperties Corporate Office fund IV heeft het Cascade-complex aan het Cascadeplein 2-10 en de Emmasingel 1-5 in Groningen sinds 2011 in portefeuille. Het duurzame complex – komend jaar geheel energielabel A – heeft een vloeroppervlakte van 34.272 m2 en beschikt over 341 parkeerplaatsen.

Het Cascade-complex ligt in het centrum van Groningen, bij het centraal station. Het complex kenmerkt zich door de overheid gerelateerde huurders, die hier al sinds de realisatie van het complex in 1997-2000 zijn gehuisvest. De gebouwen zijn langdurig verhuurd aan diverse overheidsdiensten. PingProperties Corporate Office fund IV heeft zeven van de negen Cascade-gebouwen in bezit.

Deze verlenging van de fondsfinanciering is door PingProperties zelf tot stand gebracht.

Reageer op dit artikel