nieuws

DHG verhuurt 10.000 m2 op Smartlog Den Haag

Financieel

DHG ontwikkelt op risico op bedrijventerrein Harnaschpolder met een totale oppervlakte van circa 50.000 m2.

DHG verhuurt 10.000 m2 op Smartlog Den Haag
Smartlog Den Haag

Oplevering van distributiecentrum 3 staat op de planning om in het eerste kwartaal van 2019. Het eerste centrum is ruim voor oplevering verhuurd aan Medux. De bouw van distributiecentrum is inmiddels gestart en wordt komend jaar mei als eerste centrum opgeleverd.

Medux tekende een tienjarige huurovereenkomst voor de huur van 8.553 m2 warehouse, 1.620 m2 kantoor en 90 parkeerplaatsen. Medux zal hier vanuit de distributie van zorg- en welzijnshulpmiddelen verzorgen in de regio Haaglanden. Molenaar Bedrijfshuisvesting adviseerde DHG bij deze transactie.

Smartlog Den Haag

De Smartlogs Den Haag  staan op bedrijventerrein Harnaschpolder in Den Hoorn, strategisch gelegen ten opzichte van  de luchthavens Schiphol en The Hague-Rotterdam, de Rotterdamse haven en het Westland. Het bedrijventerrein Harnaschpolder werd in 2014 opgericht door de gemeenten Midden-Delfland, Den Haag en Delft en beschikt over goede aansluitingen op het rijkswegennet.

Medux is de grootste aanbieder van zorg- en welzijnshulpmiddelen in Nederland en levert producten variërend van kraampakketten tot scootmobielen vanuit verschillende locaties in heel Nederland.

Reageer op dit artikel