nieuws

Backwerk huurt winkel in Zwolle

Financieel

Op 13 december opent Backwerk haar deuren aan de Melkmarkt 16 in Zwolle. De vestiging in Zwolle, circa 170 vierkante meter in totaal, is nu de 21ste vestiging in Nederland.

Backwerk huurt winkel in Zwolle

De franchiseketen groeit hard en telt momenteel meer dan 340 vestigingen met locaties in diverse Europese landen.

Backwerk is een zelfservice bakkerswinkel, waarvan de basis ligt in Duitsland waar in 2001 de eerste zelfbedieningsbakkerij ooit werd geopend. De formule staat bekend om haar dagelijks vers bereide en huisgemaakte producten. Denk dus niet aan de traditionele Duitse konditorei.

In 2009 werd de eerste winkel in Nijmegen geopend. In december 2018 staat de teller van het aantal Backwerk-winkels in Nederland op 21. De winkels zijn te vinden in diverse binnensteden en op high traffic locaties (zoals verschillende metro stations).
Sinds het najaar van 2017 valt  onder het Zwitserse beursgenoteerde Valora A.G. en staat verder groeien nog meer in het teken dan ooit tevoren. Valora is vooral groot in de impulsmarkt, ze hebben ook kiosken en dergelijken.

De Melkmarkt

In het midden van het centrum van Zwolle vind je de Melkmarkt, deze ligt tussen de Grote Markt en het Rodetorenplein. Op de Melkmarkt vindt je historische panden en allemaal terrassen. Elke vrijdag en zaterdag is er een markt.

Muller Bedrijfs Onroerend Goed begeleidde het verhuurtraject in opdracht van verhuurder, een particuliere belegger. Backwerk werd geadviseerd en begeleid door Engelvast.

Reageer op dit artikel