nieuws

Nieuwe eigenaar Fit For Free en SportCity

Financieel

 Sportschoolketens Fit For Free en SportCity krijgen een nieuwe eigenaar. Investeerder Avedon Capital Partners verkoopt de twee ketens aan investeringsmaatschappij Bencis.

Nieuwe eigenaar Fit For Free en SportCity

Er is geen overnamesom naar buiten gebracht en de deal moet nog worden goedgekeurd door toezichthouders.

Fit For Free bestaat sinds 2005, SportCity zag in 1995 het levenslicht. De laatste jaren zijn de Nederlandse ketens onder de vleugels van Avedon hard gegroeid. Een kleine tien jaar terug ging het nog om ruim veertig clubs. Nu zijn de twee samen goed voor circa 110 vestigingen.

Topvrouw Sabine Kloos van zowel Fit For Free als SportCity zegt Avedon dankbaar te zijn voor alle gedane investeringen. ‘We kijken ernaar uit om met Bencis samen te werken om ons groeipad voort te zetten.’

Reageer op dit artikel