nieuws

Krachtenbundeling The Read Shop en AKO

Financieel

Krachtenbundeling The Read Shop en AKO

Mediabedrijf Audax gaat een vergaande samenwerking aan met Retail Development Company (RDC). De winkels van The Read Shop komen onder Audax Retail te vallen, dat al actief is met winkelketen AKO.

Dat meldt RetailNews. De zusterorganisatie van RDC, groothandelsorganisatie Foox, blijft zich focussen op zijn rol als groothandel en onderzoekt hoe op het gebied van logistiek en distributie nauwer met Audax kan worden samengewerkt. Beide organisaties verwachten grote voordelen voor zichzelf en klanten als gevolg van de samenwerking, die nog dit jaar vorm moet krijgen.

AKO en The Read Shop sluiten in het Nederlandse retaillandschap naadloos op elkaar aan, zegt RDC-bestuurder Jos Boot tegen RetailNews.  ‘We zijn met Audax Retail straks vertegenwoordigd op stations, luchthavens en in de steden en dorpen.’ AKO richt zich met name op die hightrafficlocaties, terwijl The Read Shop ruim 170 franchisewinkels in stads- en dorpscentra heeft.

Reageer op dit artikel