nieuws

Interstate Hotels & Resorts breidt flink uit

Financieel

Interstate Hotels & Resorts breidt flink uit

De Amerikaanse hotelmanager Interstate Hotels & Resorts opent nieuwe hotels in Europa en een regionaal kantoor in Amsterdam.

Dat laat het Amerikaanse bedrijf  weten. Om haar groeiende aanwezigheid op het Europese continent te ondersteunen heeft Interstate kort geleden in Amsterdam een regionaal team samengesteld met specialisten in uitvoering, verkoop en marketing, inkomstenbeheer, financiën en HR.

Eerder dit jaar werkte Interstate samen met Borealis Hotel Group, een toonaangevende Nederlandse hoteleigenaar, -ontwikkelaar en leasepartner, waarbij het contracten sloot met twaalf hotels die ontwikkeling zijn. Met vijf Borealis-hotels die nu al actief zijn, blijft Interstate haar portefeuille met stijlvolle hotels op topbestemmingen uitbreiden.

Locaties van Borealis die recentelijk geopend werden zijn het Hotel Indigo Den Haag, tegenover Paleis Noordeinde; Aparthotel Adagio Amsterdam Zuid, in de regio Amsterdam; het Hampton by Hilton Centraal Station Antwerpen, direct naast het Centraal Station van Antwerpen; en de Holiday Inn Express Amsterdam City Hall, op een toplocatie aan het Rembrandtplein in het hartje van de stad.

Interstate heeft ook het beheer overgenomen van het nieuw geopende The Alexander, a Luxury Collection Hotel, Yervan, een stijlvolle hoogwaardige locatie in de hoofdstad van Armenië.

Op dit moment bevat de internationale portfolio van Interstate 550 accommodaties in twaalf landen, inclusief een bevestigde pijplijn van contracten met hotels in aanbouw en ontwikkeling over de hele wereld.

De Borealis Hotel Group werd opgericht in 1997 door Bart van de Kamp. De groep is gespecialiseerd in de ontwikkeling, investering, uitvoer en het management van haar hotels in Europa, waarbij het zich richt op belangrijke hoofdsteden en luchthavens op het hele continent. Borealis is vanaf het begin betrokken geweest bij meer dan 3 miljard euro aan transacties, waarbij het samenwerkt met bekende merken zoals Hilton, Accor, IHG en Marriott.

Reageer op dit artikel