nieuws

Expertpanel: ‘Zekerheid nodig over toekomstige infrastructuur’

Financieel Premium

Expertpanel: ‘Zekerheid nodig over toekomstige infrastructuur’
Wouter de Bever, Eddy Smit, Allard van Spaandonk, Robert Steenbrugge, Johannes van Bentum

Het is volkomen ongewis hoe mensen zich in de toekomst verplaatsen. Volgens het Vastgoedmarkt Executive Expertpanel is het daarom verstandig voorzichtig te zijn met de bouw van dure ondergrondse parkeergarages. Ook parkeervoorzieningen moeten flexibel en transformeerbaar worden.

In onze sterk groeiende steden wordt mobiliteit steeds belangrijker, maar toch bestaat daar volgens Eddy Smit, bestuurder-eigenaar van MVGM, onvoldoende belangstelling voor. ‘Binnenstedelijk. Aan randen van steden. Overal wordt gebouwd. Achteraf moet dan nog iets worden geregeld voor …