nieuws

Eurocommercial vraagt tweede notering aan in Brussel

Financieel

Eurocommercial vraagt tweede notering aan in Brussel
Woluwe Shopping Center in Brussel

Eurocommercial Properties heeft een tweede notering aangevraagd bij Euronext Brussel.

Dat maakte de in Amsterdam genoteerde winkelvastgoedbelegger 19 juni bekend. Eurocommercial betrad de Belgische markt eind 2017 om er voor lange tijd te blijven en wil met de notering beter zichtbaar worden als investeerder in dat land. De onderneming heeft een portefeuille van 4 miljard euro, waarvan 11 procent in België en de rest in Zweden, Italië en Frankrijk.

In een interview met Vastgoedmarkt zinspeelde cfo Evert Jan van Garderen al op een aanvraag van een notering in Brussel. Eurocommercial heeft moeite om nieuw kapitaal aan te trekken doordat de beurskoers onder de intrinsieke waarde ligt, ondanks goede resultaten. De onderneming heeft overigens op dit moment geen plannen om nieuwe aandelen uit te geven.

Naar verwachting kan er vanaf 27 juni aan Euronext Brussel worden gehandeld in aandelen Eurcommercial Properties.

Reageer op dit artikel