nieuws

Picnic breidt uit naar oosterburen

Financieel

Online supermarkt Picnic gaat ook in Duitsland boodschappen bezorgen. Enkele maanden geleden begon het bedrijf een proef in de regio Düsseldorf.

Picnic breidt uit naar oosterburen
Picnic bezorgwagen

Picnic laat weten dat die zo voorspoedig verliep, dat besloten is over vier weken te beginnen met de bezorging aan alle inwoners in het pilotgebied. Net als in Nederland gaat Picnic daarna stad voor stad verder uitbreiden. Of Picnic ook distributiecentra in Duitsland gaat openen, is nog niet bekend. Eind 2017 opende de online supermarkt nog een groot logistiek centrum in Diemen.

De eerste Duitse steden waar Picnic boodschappen gaat bezorgen zijn Kaarst, Neuss, Meerbusch en het Düsseldorfse stadsdeel Oberkassel. Ook in Duitsland gebruikt Picnic elektrische wagentjes voor een dienstverlening op een duurzame manier. Picnic is in Nederland actief in tientallen steden waaronder Amersfoort, Almere, Utrecht, Rotterdam, Leiden, Delft en Den Haag.

Reageer op dit artikel