nieuws

ASR VV wijzigt naam in ASR Real Estate

Financieel

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft zijn merknaam vanaf 1 maart gewijzigd in ASR Real Estate.

ASR VV wijzigt naam in ASR Real Estate
ASR-hoofdkantoor in Utrecht

De nieuwe naam past volgens de vastgoedvermogensbeheerder bij de diversiteit aan activiteiten die het de laatste jaren in de vastgoedmarkt heeft ontwikkeld en nog zal ontwikkelen. Niet alleen in Nederland maar ook internationaal. Dick Gort is net als voorheen ceo.

‘Als onderdeel van verzekeraar ASR hebben we al meer dan 125 jaar ervaring in vastgoedvermogensbeheer. Sinds 2010 zijn wij ook andere internationale institutionele beleggers van dienst. Voor hen beheren wij onder andere vier vastgoedfondsen en individueel vermogensbeheermandaten voor (inter)nationaal vastgoed.’

‘Langetermijndenken zit in onze genen. Door de geschiedenis heen hebben we altijd een focus gehad op waardeontwikkeling van vastgoed en agrarische grond op de lange termijn. Wij kijken niet alleen naar het korte termijnrendement, maar ook naar de mate waarin investeringen toekomstbestendig zijn. Sinds enkele jaren dragen we deze visie uit onder de noemer ‘beleggen met eeuwigheidswaarde’.

Reageer op dit artikel