nieuws

Nieuwe vestigingen De Hypotheekshop

Financieel

Nieuwe vestigingen De Hypotheekshop

De Hypotheekshop opent dit najaar franchise vestigingen in Naaldwijk, Ridderkerk en Schiphol, meldt directeur Mark de Rijke.

Daarmee komt het totaal aantal nieuwe vestigingen in 2017 op tien. De Rijke is niet alleen verheugd dat het De Hypotheekshop momenteel voor de wind gaat – ook ziet hij de toekomst zonnig in: ‘Met onze innovatieve concepten, goede ondersteuning en concurrerende tarieven voor franchisenemers is het onze ambitie om marktleider te blijven.’ Op dit moment telt De Hypotheekshop 161 vestigingen door het hele land. Het doel van De Rijke is om door te blijven groeien richting de 200.

De Hypotheekshop wil de komende periode gebruiken om te blijven investeren in wat De Rijke ‘hybride advies’ noemt. ‘Door middel van hybride advies biedt De Hypotheekshop naar wens van de consument meerdere kanalen om advies in te winnen, zowel online als fysiek. Op die manier kunnen we laagdrempelig maatwerk bieden aan iedere klant. Dat past in de trend dat de klant zich weliswaar oriënteert op het internet maar onverminderd behoefte houdt aan een adviseur met een kantoor dichtbij.’

Reageer op dit artikel