nieuws

Deels nieuwe naam voor bedrijven Unica

Financieel

Deels nieuwe naam voor bedrijven Unica

Technisch dienstverlener Unica heeft een deel van zijn bedrijven een nieuwe naam gegeven om beter te kunnen voldoen aan de vraag in de markt.

Dat laat Unica weten. Het concern richt zich op hoogwaardige technologische oplossingen die gebouwen slim, comfortabel, veilig, gezond en duurzamer maken. Naast de 14 landelijke vestigingen heeft de onderneming  al lange tijd de beschikking over bedrijven met veel specialistische kennis. Deze bedrijven hebben vanaf heden gedeeltelijk een nieuwe naam.

Unica bestaat thans uit de volgende tien bedrijven:

-Unica Building Projects (voorheen Unica Projecten)

-Unica Building Services (voorheen Unica Technisch Beheer)

-Unica Fire Safety (voorheen Unica Automatic Sprinkler)

-Unica Security

-Unica Building Automation (voorheen Unica Regeltechniek)

-Regel Partners

-Unica Energy Solutions (voorheen Unica Ecopower)

-Unica ICT Solutions

-Unica Industry Solutions (voorheen Unica Industrial Projects)

-Unica Datacenters (voorheen Unica Fastcom)

Een aantal ondernemingen in het Unica-netwerk blijft overigens onder eigen naam actief. Nsecure geeft als zelfstandig bedrijf mede invulling aan Unica Security, Hellemans Consultancy is een zelfstandig bedrijf binnen Unica Energy Solutions, Unica Schutte ICT geeft invulling aan Unica ICT Solutions en Pro-Fa Automation is een zelfstandig bedrijf binnen Unica Industry Solutions.

De doelstelling van de nieuwe naamgeving is ‘om meer duidelijkheid te creëren over waar Unica voor staat en wat de toegevoegde waarde is die Unica kan bieden’.

Unica  verwacht de komende paar jaar te groeien van ruim 2.200 werknemers naar minimaal 2.800 werknemers. Voor 2017 voorziet het bedrijf een omzet van circa 380 miljoen euro te realiseren en binnen enkele jaren een omzet van circa 500 miljoen euro te behalen.

Reageer op dit artikel