nieuws

Urban Industrial herfinanciert vastgoedportefeuille

Financieel

Urban Industrial herfinanciert vastgoedportefeuille
Trade Park Zuidoost Amsterdam

Urban Industrial heeft zijn light industrial-portefeuille middels een financiering van 78 miljoen euro van PGIM Real Estate Finance geherfinancierd.

Urban Industrial UI heeft twee bestaande bankleningen geherfinancierd. De betreffende vastgoedportefeuille van UI bestaat uit achttien objecten en is voor een bedrag van 78 miljoen langjarig geherfinancierd door PGIM Real Estate Finance.

Jan Brouns (managing partner UI): ‘De langetermijnaard van deze financiering en PGIM sluiten perfect aan bij onze strategie; langdurig bezit van strategisch gesitueerd industrieel vastgoed dat een stabiele kasstroom genereert.’ Richard Baltus (cfo UI): ‘Het aangaan van deze langetermijnfaciliteit tegen een vaste rente geeft de partners waar wij mee samenwerken een stabiel rendement. Wij kijken ernaar uit om op korte termijn meer aankopen bij PGIM onder te brengen en deze faciliteit uit te breiden.’

Bij deze transactie was Houthoff Buruma de juridisch adviseur van Urban Industrial en Nauta Dutilh die van PGIM. Deze zomer sloot UI al een extra lening af van 19 miljoen euro bij NIBC.

Reageer op dit artikel