nieuws

Basis Bedrijfshuisvesting neemt Goedhart over

Financieel

Basis Bedrijfshuisvesting neemt Goedhart over
Basis Bedrijfshuisvesting

Basis Bedrijfshuisvesting neemt per 1 oktober 2017 Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs over. Beide ondernemingen zijn al meer dan dertig jaar actief als bedrijfsmakelaar in de Randstad.

Met drie vestigingen in Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda zegt Basis Bedrijfshuisvesting al negen jaar marktleider te zijn in de regio Rijnland. De toevoeging van het netwerk en de marktkennis van Goedhart Bedrijfsmakelaars & Taxateurs draagt bij aan de continuïteit van die positie. Dick Heesen, partner van Basis Bedrijfshuisvesting, zegt dat de bedrijven als partners ‘simpelweg meer voor onze klanten en voor elkaar betekenen dan als concurrenten’. Na de overname zullen beide partners opereren onder één label: Basis Bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel