nieuws

Forse omzetgroei voor JLL

Financieel

Forse omzetgroei voor JLL
JLL-Winning-Workplace-Award

JLL heeft in het tweede kwartaal van 2017 een wereldwijde omzet gerealiseerd van 1,8 miljard dollar. Dat is een groei van 14 procent ten opzichte van een jaar eerder.

De Amerikaanse vastgoedadviseur maakte zijn resultaten op 2 augustus bekend. De gecorrigeerde winst per aandeel bedroeg 1,82 dollar. In Nederland boekte JLL ook goede resultaten, zegt Reynout Vroegop, coo/cfo JLL Nederland.

‘De Nederlandse organisatie benut met zijn solide marktpositie volop de uitstekende marktomstandigheden. Er is sterke groei gerealiseerd in Office Leasing. Capital Markets heeft daarnaast een zeer sterk kwartaal achter de rug. De andere business lines hebben de goede resultaten van vorig jaar gecontinueerd.’

Reageer op dit artikel