nieuws

Camelot kiest Storage Share voor opslagverhuur lege panden

Financieel

Camelot kiest Storage Share voor opslagverhuur lege panden
Opslagruimte in leegstaand pand

Leegstandsbeheerder Camelot en aanbieder van opslagruimte Storage Share beginnen samen een pilot met de verhuur van opslagruimten in leegstaand vastgoed.

Via het platform van Storage Share worden leegstaande woon- en werkruimtes te huur aangeboden als tijdelijke opslagruimtes. De pilot start in Eindhoven en Amsterdam en zal bij succes worden uitgebreid naar de rest van Nederland.

In leegstaande panden zijn er vaak ruimten die geschikt zijn voor verhuur als opslagplaats.  ‘We zien dat door de groeiende self-storage markt er een toenemend tekort is aan betaalbare opslagruimtes. Door handig gebruik te maken van leegstaande ruimtes in bestaande objecten kunnen vastgoedeigenaren hier slim op inspelen’, vertelt Julian Doorten, mede-oprichter van Storage Share. ‘Camelot heeft veel panden in beheer waar de verhuur van dergelijke ruimten prima mogelijk is. Een samenwerking ligt dan ook voor de hand’, stelt COO Remco van Olst van leegstandsbeheerder Camelot

Storage Share verhuurt al ruimten  voor verschillende vastgoedfondsen. Met de samenwerking van Camelot wordt voor het eerst samengewerkt met een leegstandsbeheerder. Storage Share werd in 2016 door Julian Doorten en Niels van Eck geïntroduceerd als platform dat op een Airbnb-achtige manier voor vastgoedeigenaren leegstaande ruimtes in gebouwen verhuurt aan particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar opslagruimte.

Reageer op dit artikel