nieuws

FloraHolland investeert 16 miljoen in vastgoed

Financieel

Royal FloraHolland sluit 2016 naar verwachting af met een omzet van ruim 4,6 miljard euro, een groei van 3,8 procent ten opzichte van 2015. De bloemenveiling investeert volgend jaar 16 miljoen euro in bijzondere vastgoedprojecten.

FloraHolland investeert 16 miljoen in vastgoed

Dat blijkt uit de Algemene Ledenvergadering van 8 december 2016. ‘Volgend jaar gaan we wederom versnellen met de uitvoering van onze strategie richting 2020. We investeren stevig in digitale oplossingen, brengen onze dienstverlening en kosten op orde en gaan efficiënter werken voor onze leden en hun klanten. zei Luas Vos, ceo van Royal FloraHolland.

In 2017 gaat Royal FloraHolland door met het uitvoeren van strategische vernieuwingsprogramma’s waarmee in 2015 is gestart. Hiervoor is 20 miljoen euro begroot. Dat geld wordt onder meer ingezet om omzetgroei te realiseren in nieuwe markten en met duurzame start-ups in de sierteeltsector. Ook wordt het commerciële veilproces en de logistiek daaromheen verbeterd.

Voor 2017 is 72 miljoen euro aan investeringen begroot, waarvan 16 miljoen euro in bijzondere vastgoedprojecten zoals de verbouwing van de hallen en kantoren in Aalsmeer. De bedrijfsruimten worden daardoor veiliger, gezonder en voldoen beter aan de wensen van klanten.

Reageer op dit artikel