nieuws

PingProperties Corporate Office fund III gelanceerd

Financieel

PingProperties Corporate Office fund III gelanceerd

PingProperties heeft voor het nieuwe fonds PingProperties Corporate Office fund III per 28 maart het eigendom verworven van het kantorencomplex van AkzoNobel en Teijin Aramid in Arnhem. In december 2011 waren partijen de onvoorwaardelijke transactie al overeengekomen.

Het complex ligt aan de Velperweg in het centrum van Arnhem. Het geheel bestaat uit vier hoofdobjecten en een potentieel herontwikkelingsobject. Het gaat in totaal om 6 hectare eigen grond en om 70.000 m2 verhuurbaar vloeroppervlak.

Bij deze transactie hebben Jones Lang LaSalle, PwC en Dirkzwager de verkoper geadviseerd. PingProperties heeft het aankooptraject zelf begeleid met ondersteuning van juridisch, fiscaal en bouwkundig advies (respectievelijk Houthoff Buruma, VMW Taxand en CVO Group). De financieringsfaciliteit voor het fonds is afgesloten met FGH Bank en Berlin Hyp.

Reageer op dit artikel