nieuws

winkelcentrum brugge in nederlands fonds

Financieel

APF International uit Amsterdam lanceert het fonds voor particuliere beleggers Vastgoedbeleggingsmaatschappij APF IV, dat investeert in winkelcomplex Zilverpand in Brugge.

De initiatiefnemer wil 567 aandelen tot 15.000 euro plaatsen met een minimale afname van vier stuks. Het complex met een omvang van 4.200 m2 is onlangs herontwikkeld en is verhuurd aan 23 winkelbedrijven. Het ligt midden in het A1-winkelgebied van de historische binnenstad. De koopsom bedraagt 21, 5 miljoen euro. Het complex wordt verkregen op een bruto aanvangsrendement van 6,3 procent van een niet gelieerde partij, meldt APF. De aandeelhouders brengen 8,5 miljoen euro aan eigen vermogen in. De prognose van het totaalrendement bedraagt 10,4 procent.

Reageer op dit artikel