nieuws

Veel belangstelling voor woningportefeuille BAT

Financieel

De inschrijving vorige week vrijdag voor een woningportefeuille van Stichting Pensioenfonds British American Tobacco heeft een recordaantal biedingen opgeleverd.

Dat meldt Troostwijk Makelaars O.G., die de woningverkoop organiseerde. Op de vier woningprojecten werden meer dan honderd biedingen uitgebracht. De totale opbrengst bedroeg ongeveer 9,1 miljoen euro. De hoogste bieding werd uitgebracht op een complex woningen te Amsterdam. Voor dit project werd een recordbieding uitgebracht van meer dan 33 maal de huur.Volgens Marijn Snijders van Troostwijk Makelaars O.G. bevestigt de grote belangstelling voor deze tender de enorme vraag naar vastgoed bij particuliere beleggers. De komende maanden zal Troostwijk Makelaars O.G. meer van dit soort portefeuilles verkopen.

Reageer op dit artikel