nieuws

ing re introduceert nieuw woning-winkelfonds

Financieel

Beleggers kunnen met ingang van 15 september 2006 inschrijven op participaties in het ING Real Estate Woning-Winkelfonds V CV.

Dit vijfde fonds van ING Real Estate biedt de particuliere belegger een mogelijkheid om in Nederlands vastgoed te beleggen. Het fonds belegt in een gespreide woning-winkelportefeuille in Nederland.Het ING Real Estate Woning-Winkelfonds V CV is het vijfde beleggingsproduct dat ING Real Estate specifiek voor particuliere beleggers heeft ontwikkeld. In totaal geeft het ING Real Estate Woning-Winkelfonds V CV 699 participaties uit van 25.000 euro per stuk (exclusief 3 procent emissiekosten). Het emissiebedrag is 17.475 miljoen euro. De totale fondsinvestering, inclusief alle kosten, bedraagt 62,9 miljoen euro. De prognose voor het enkelvoudig rendement exclusief emissiekosten is 9,5 procent gemiddeld per jaar. De verwachte looptijd van het fonds is 8 jaar en 2 maanden. De participaties zijn niet verhandelbaar. Plaatsing en storting zal naar verwachting plaatsvinden op 19 oktober 2006. De verwachting is dat ING Real Estate Woning-Winkelfonds V CV zich voor particulieren fiscaal kwalificeert als een Box 3-belegging. De kwalificatie is aangevraagd bij de Belastingdienst. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft op 14 november 2005 aan ING Real Estate Private Fund Management, de beheerder van het fonds, een vergunning verleend op grond van de Wet Toezicht Beleggingsinstellingen. De beheerder is geregistreerd bij de AFM.

Reageer op dit artikel